مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام (ره) ضمن تبیین برنامه های اشتغال زایی و عمرانی این نهاد در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، از 500 طرح اشتغال حاصل از مهاجرت معکوس کارآفرینان با ایجاد 1500 شغل و سرمایه گذاری 675 میلیاردریال، بهره برداری نمود.
به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، امیرحسین مدنی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اعلان اینکه مجموعه ستاد اجرائی یکی از مجموعه های پیشران اشتغال زایی و تولید و از زیرمجموعه های ستاد بنیاد برکت است اظهار داشت: بنیاد برکت کارهای مختلفی دارد اما اصل فعالیت بنیاد برکت در زمینه اشتغال زایی و تولید است.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاری در نزدیک به ۸۰۰ بنگاه و واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ بوده که منجر به ایجاد بیش از ۲۰۰ هزار شغل در ۱۴ سال اخیر شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت با اعلان اینکه نزدیک به ۱۰ هزار واحد بنگاهی خرد در سال ۹۷ اجرا شد، در سال ۹۸ به ۴۰ هزار طرح و در سال ۹۹ به ۱۰۰ هزار طرح رسید و امروز نزدیک به ۱۱۶ هزار طرح به وجود آمده و تا اخر امسال به ۱۸۰ هزار طرح خواهد رسید اظهار داشت: طرح های مستقرشده تا کنون در کشور ۱۱۵ هزار و ۳۴۴ شغل است که ۱۵ هزار شغل امسال به وجود آمده است.
به گفته مدنی این طرحها در ۶۲۱ نقطه کشور و ۲۹۷ شهرستان اجرا شده و ۸۰۳۵ روستا تا حالا تحت پوشش رفته اند.
وی اضافه کرد: برای کولبران، در قالب ۳۸۱۴ طرح اشتغالزایی در سه استان مرزی کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی بیش از ۱۱ هزار شغل به وجود آمده است. ۱۱۰۹ طرح اشتغالزایی برای معلولان اجرا شده و از ۱۱۵ هزار طرح اشتغال زایی سراسر کشور، ۶۵۸۵ مورد نیز مربوط به زنان سرپرست خانوار است.
مدیرعامل بنیاد برکت با اعلان اینکه ایجاد شغل شش ماه زمان می برد و دو سال بصورت متناوب در کنار شهرها هستیم و اشتغال زایی تنها منحصر به دادن تسهیلات نیست اظهار نمود: کمتر از یک درصد معوق تسهیلات داریم. تسهیلات ارائه شده معوقه ندارند و افرادی که تسهیلات را دریافت می کنند اقساط را بموقع پرداخت می کنند که نشان میدهد طرح های اشتغال زایی دارد کار می کند.
وی با اشاره به ظرفیت به وجود آمده شبکه تسهیلگران در بنیاد برکت اظهار داشت: یک شبکه ۸۰۰ نفره تسهیلگر و مجری داریم که آماده اشتغالزایی در مناطق هستند. این ظرفیت را برای حل مشکل اجتماعی حاشیه نشینی استفاده می نماییم که قسمتی از آن در پی مهاجرت از روستا به شهرها رخ می دهد. صحبت ما درباره حاشیه رسمی است. این مهاجران برخی دستفروشی می کنند یا در مشاغل خدماتی مشغول می شوند و عموما در مشاغل پایدار قرار نمی گیرند.
مدنی افزود: ۴۵۱ شهرستان هست که در ۳۵۰ شهرستان حضور داریم. ما در چالش «به روستا برمی گردیم»، معتقدیم شغل ایجاد می نماییم تا افراد مهاجرت کرده بتوانند برگردند. امسال برای ۵۰۰۰ شغل هدف گذاری کرده ایم. برای اجرای حداکثر ۱۵ هزار طرح هم آماده ایم و اگر موفق شویم ۱۵ هزار شغل ایجاد نماییم ۶۰ هزار نفر با احتساب متوسط ۴ عضو در هر خانواده، مهاجرت معکوس می کنند و به روستا برمی گردند و از لطمه های حاشیه نشینی مصون می مانند.
وی درباره نحوه ورود به این پویش اظهار داشت: مردم می توانند بوسیله سایت و اپلیکیشن بنیاد برکت به سامانه ثبت نام متقاضیان مهاجرت معکوس مراجعه و ثبت نام کنند.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به این که بنیاد برکت مجموعه چابکی با ۴۰ نیروی انسانی است و عمده فعالیت هایش را بوسیله برونسپاری و ظرفیت فناوری اطلاعات پیش می برد اظهار داشت: در طرح "برکت خورشید" به زودی کلنگ راه اندازی مدرسه کودکان کار در تهران به زمین زده می شود.
وی درباره تضمین پایداری شغل نیز اظهار نمود: به جهت اینکه شغلی پایدار شود نخست نظارت می نماییم. دوم کامل دیدن زنجیره است که اینها به مجموعه های فروش متصل شوند. زنجیره ها همدیگر را نگه می دارند، امسال ۳۰۰ بنگاه راه می اندازیم که ۷۰ درصد در امتداد تکمیل زنجیره است. دیگری اهلیت فرد و مزیت منطقه ای است.
مدنی درباره بیمه افراد در مشاغل به وجود آمده اظهار داشت: این افراد را ما بیمه نمی نماییم ولی خودشان به توانمندی رسیده و می توانند خویش فرما خودشان را بیمه کنند. البته شاغلان مشاغل کارگاهی همه بیمه هستند.
وی درباره پرداخت تسهیلات برای ایجاد اشتغال اظهار داشت: امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع اشتغال زایی با مشارکت بانک ها و مردم داریم. وام های قرض الحسنه در مشاغل خرد تا ۷۰ میلیون تومان است. مشاغل خانوادگی داریم که از ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان وام می دهیم. مشارکت مدنی نوع یک در مشاغل بنگاهی تا ۵۰۰ میلیون تومان و مشاغل نوع دو تا یک میلیارد تومان تسهیلات می دهیم. مشارکت نوع سه نیز از یک تا ۱۰ میلیارد تومان است. با ۹ بانک کار می نماییم. یک مدل هم مشارکت در سهام داریم که تا ۱۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری می نماییم. در مجموع به طیفی از مشاغل خرد تا بنگاه های بزرگتر از متوسط ورود داریم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب