به گزارش بازی اندروید تعدادی از پژوهشگران با حمایت یکی از شتابدهنده های دانش بنیان دانشگاه شهید بهشتی با توسعه فناوری های تئاتر حقیقت مجازی درصدد هستند نمایش ˮپینوکیوˮ را با این تکنیک اجرایی کنند.
میرمحمدرضا حیدری، مدیر عامل این شتابدهنده در گفتگو با ایسنا از تلاش این شتابدهنده برای تولید سیلیکون های مورد نیاز برای ساخت عروسک اطلاع داد و اظهار داشت: برای تولید محتوای سینمایی احتیاج به خدماتی چون گریم، حقیقت مجازی و حقیقت افزوده و کاربردهای آن در حوزه های هنری و گردشگری می باشد که تیم های دارای ایده هایی در این حوزه در این شتابدهنده پذیرش خواهند شد.
حیدری، افزود: ما در حال سرمایه گذاری بر روی نخستین تئاتر AR هستیم، ضمن آنکه در مرحله تحقیق و توسعه هستیم و بنا داریم در این حوزه سرمایه گذاری نماییم.
وی تصریح کرد: علاوه بر آن پلتفرمی برای نمایش فیلمهای 360 درجه با شرکت هایی مانند همراه اول وارد مذاکره شدیم تا چنین پلتفرمی را آماده سازی نماییم.
مدیر عامل این شتابدهنده پشتیبانی از استارتاپ ها در زمینه های "گیم"، "طراحی لباس" و "پرو و طراحی آنلاین" را از دیگر اقدامات این مجموعه نام برد و افزود: در این شتابدهنده همینطور استارتاپی فعالیت خویش را در زمینه تولید کتاب های حقیقت افزوده برای کودکان شروع کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه تولید محتوای صوتی مجموعه ای را با مرکز هنرهای نمایشی در حال مذاکره هستیم تا آثار کلاسیک زبان فارسی شامل شعر، نمایشنامه های قدیمی را تبدیل به محتوای صوتی نماییم.
به قول وی بخشی از افرادی که با این شتابدهنده همکاری دارند، از توان یابانی هستند که برای ادامه فعالیت با این شتابدهنده دعوت شده اند.
حیدری ضمن اشاره به ورود این شتابدهنده به پشتیبانی از توسعه تئاتر AR (واقعیت افزوده) اظهار داشت: هم اکنون فناوری های در ارتباط با حقیقت افزوده به شدت در همه حوزه ها در حال فراگیری است از آن جمله در حوزه تئاتر.
وی با اشاره به اینکه تئاتر AR در دو نوع است، در اینباره توضیح داد: یک نوع آن "تبلت بیس" است به این صورت که مخاطب در حال تماشای صحنه تئاتر است که روایتی بر روی صحنه در حال رخ دادن است و مخاطب توسط تبلت و یا موبایلی که در اختیار دارد، همزمان علاوه بر آنچه که در صحنه رخ می دهد را می بیند؛ به عبارت دیگر دو روایت در حال عرضه است که بخشی از آن مجازی و بخش دیگر آن واقعی است.
حیدری نوع دوم تئاتر AR که در همه دنیا مطرح است را "پروژکتور بیس" نام برد و اظهار نمود: این نوع همانند تکنولوژی پیشرفته تر "هولوگرافی" است که در آن بازیگر در حال بازی است و در کنار آن تصویر مجازی (Virtual) از یک موجودی بر روی صحنه توسط تماشاگران دیده می شود.
این محقق حوزه فناوری های هنری تصریح کرد: ما برای توسعه این فناوری با محققاتی از دانشگاه شهید بهشتی در حال همکاری هستیم و " سلما مختاری" هم انجام بخش نمایشنامه نویسی و کارگردانی و هنری را بر عهده گرفته است.
به قول وی، مقرر است با استفاده از این تکنیک نمایش "پینوکیو" را بر روی صحنه ببرند.
مدیر عامل این شتابدهنده در مورد میزان پیشرفت این طرح، خاطرنشان کرد: نمایشنامه این طرح، تدوین شده و در مرحله اصلاح و تکمیل است، بخش هنری در فازهای مذاکرات اولیه است و بخش فنی این پروژه در دستور کار تیم فنی این طرح قرار دارد و تحقیقات خویش را شروع کرده است.
مدیر عامل این شتابدهنده دانش بنیان در مورد اجرایی شدن طرح تئاتر AP توضیح داد: با عنایت به تولید حجم بالای انیمیشن برای این طرح امیدواریم در ابتدای سال آینده این طرح بر روی صحنه برود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب