به گزارش بازی اندروید، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر ضرورت سرمایه گذاری بر فناوری های استراتژیک برای مقابله با تحریم ها تاکید نمود.
به گزارش بازی اندروید به نقل از مهر، حسین افشین در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و مواد آزمون پیشرفته درباره ی اهمیت حضور مقامات دولتی در این نمایشگاه اظهار داشت: نکته مهم در برگزاری این رویدادها این است که دستاوردهای شرکت های دانش بنیان از طرف وزرا و مقامات دولتی دیده شود، بدین جهت وقتی صحبت از تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساخت های پژوهشی می شود، باید به کیفیت آنها توجه داشته باشیم، نه تعداد. ما نباید بدنبال تیراژ باشیم، بلکه باید کیفیت محصول در اولویت قرار گیرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور اضافه کرد: هنگامی که وزرا و هیات دولت از این نمایشگاه بازدید می کنند و بطور مستقیم با تولید کنندگان ارتباط برقرار می کنند، مشکلات موجود را مشاهده کرده و می توانند در امتداد بهبود کیفیت محصول پیشنهاداتی عرضه کنند. این ارتباط موجب می شود که شرکتها با مشکلات محصولات خود آشنا گردند و در راستای رفع آنها اقدام نمایند.
افشین افزود: ما به وزارت بهداشت اعلام کردیم که اگر دستگاهها و تجهیزات ساخت ایران در لابراتوار های دانشگاه ها به بهره برداری می رسد، چالش های آنها را اعلام کنند تا صاحبان فناوری بر طبق این بازخوردها، اشکالات را برطرف کنند.
حضور مقامات دولتی در نمایشگاه به دیده شدن دانش بنیان ها کمک می کند
وی با بیان این مطلب که این بازخوردها موجب ارتقا کیفیت محصولات دانش بنیان خواهد شد، اظهار داشت: حضور مقامات عالی رتبه، خصوصاً رییس جمهور، در این رویداد، سبب می شود که شرکت های دانش بنیان دیده شوند و در کنار آن، انتقادات و پیشنهادات بصورت مستقیم منتقل شده و کیفیت محصولات ارتقا یابد.
وی با اشاره به حمایت های واقعی و عملی از شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: دراین خصوص هم باید به بازار داخل و هم بازار صادراتی دقت کنیم و امسال ارتباطات B۲B (تجاری به تجاری) شکل گرفته است و کشورهای همسایه، مانند عمان، محصولات تولید شده توسط شرکت های دانش بنیان ایران را خریداری نموده اند.
افشین با تأکید بر ضرورت توجه به دانشگاه ها ومراکز تحقیقاتی و بازارهای صادراتی اشاره کرد: یکی از مخاطبان تجهیزات آزمایشگاهی، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی هستند. از طرفی باید به بازارهای صادراتی کشورهای همسایه متمرکز شویم چونکه قیمت مناسب محصولات ایرانی نسبت به نمونه های خارجی، فرصت های خوبی برای صادرات محصولات دانش بنیان کشور به وجود آورده است. به همین دلیل در سال های آتی بر دو موضوع کیفیت محصولات و بازخوردهای مصرف کنندگان و بازار متمرکز می شویم.
حضور ۸ هیأت خارجی از کشورهای مختلف در نمایشگاه ایران ساخت معاون علمی رئیس جمهور در باره حضور میهمانان خارجی در نمایشگاه، اشاره کرد: امسال ۸ هیأت خارجی در این نمایشگاه حضور داشتند ولی باید حضور آنها پر رنگ تر شود. این قدمهای اولیه برای توسعه ارتباطات متن با کشورهای دیگر است.
معاون علمی رئیس جمهور با تأکید بر این که محصولاتی که در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشته شده اند، هیچ محدودیتی از نظر اعمال تحریم ها ندارند، اضافه کرد: اگر محصولی در داخل کشور تولید شود، هیچ محدودیتی برای واردات آن وجود ندارد ولی آن دسته از فناوری های که دانش آن در کشور وجود ندارد، مشمول تحریم می شود.
سرمایه گذاری بر حوزه های راهبردی برای مقابله با تحریم
وی در ادامه اشاره کرد: محصولی گرفتار تحریم می شود که توان ساخت آنرا نداریم بدین جهت یکی از راه های مقابله با تحریم ها این است که حوزه های راهبردی را شناسایی و بر روی آن سرمایه گذاری و محصولات باکیفیت تولید نماییم. هدف ما این است که شرکت های دانش بنیان بتوانند محصولات باکیفیت تولید کنند و این محصولات نه فقط در بازار داخلی، بلکه در بازارهای صادراتی نیز موفق باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب