بازی اندروید

نحوه خوابیدن می تواند خطر بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد افزایش دهد

نحوه خوابیدن می تواند خطر بیماری قلبی عروقی را تا ۲۶ درصد افزایش دهد

به گزارش بازی اندروید، یک مطالعه جدید نشان داده است که حالت خوابیدن مهم نیست، بلکه این کیفیت و زمان خواب است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری نماید.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، محققان در تحلیل و بررسی عادات خواب بیشتر از ۷۲ هزار نفر، الگوی خاصی را شناسایی نمودند که می تواند به صورت قابل ملاحظه ای خطر مبتلا شدن به مشکلات عمده قلبی عروقی را افزایش دهد. خبر خوب اینست که اجتناب از این الگو نسبتاً آسان است.
به نقل از نیو اطلس، اغلب ما این را می دانیم و علم هم پیوسته آنرا ثابت کرده است. این که خوابِ کافی برای سلامتی مهم می باشد. عدم کیفیت خوب خواب با افزایش ریسک بیماری قلبی در زنان، افزایش علایم درد، احتمال بیشتر مبتلا شدن به زوال عقل و موارد دیگر مرتبط می باشد.
محققان هم اکنون آغاز به تمرکز نه تنها روی مدت خواب، بلکه روی شکل خواب هم کرده اند. بعنوان مثال، مطالعات نشان داده اند که خواب زیاد می تواند عملکردهای شناختی را مختل کند، در حالیکه رفتن به رختخواب و بیدار شدن در زمان های متناقض با فشار خون بالا، چاقی و سایر اختلالات متابولیک مرتبط می باشد.
شاید حیرت انگیز نباشد که محققان استرالیایی و کانادایی اخیرا فاش کرده اند که الگوهای خواب نامرتب خطر مبتلا شدن به بعضی از انواع بیماری های قلبی عروقی همچون حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته را تا ۲۶ درصد بالا می برد.
محققان ۷۲ هزار و ۲۶۹ فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله را که در مطالعه زیست بانک بریتانیا(UK Biobank) شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند و هیچ یک از شرکت کنندگان انتخاب شده سابقه قبلی حوادث قلبی عروقی عمده نداشتند.
مطالعه زیست بانک بریتانیا یک پایگاه داده عظیم از اطلاعات ژنتیکی، سبک زندگی و سلامت از بیشتر از ۵۰۰ هزار شرکت کننده بریتانیایی است.
همه شرکت کنندگان به مدت هفت روز از یک ردیاب فعالیت استفاده کردند. سپس داده های جمع آوری شده از آن دستگاه ها برای ایجاد یک شاخص منظم خواب(SRI) از ۰ تا ۱۰۰ بر مبنای تغییر در زمان خواب، زمان های بیداری، مدت زمان خواب و تعداد دفعات بیدار شدن فرد در طول شب استفاده شد.
اشخاصی که دارای SRI بالای ۸۷ بودند، الگوی خواب منظمی داشتند و اشخاصی که نمرات کمتر از ۷۲ داشتند، دارای خواب های نامرتب درنظر گرفته شدند و کسانیکه نمره شان بین این دو نمره قرار داشت، دارای خواب های نسبتاً نامرتب درنظر گرفته شدند.
بعد از طبقه بندی در دسته های «خواب منظم»، «نسبتاً نامنظم» و «منظم»، شرکت کنندگان برای هشت سال آینده از نظر حوادث حمله قلبی، نارسایی قلبی، سکته مغزی و مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی تحت نظر قرار گرفتند.
این تحلیل و بررسی نه تنها ۲۶ درصد افزایش ریسک مبتلا شدن بر اثر خواب نامرتب را نشان داد، بلکه نشان داد اشخاصی که نسبتاً نامرتب می خوابند هم ۸ درصد افزایش ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی دارند.
در محاسباتی که محققان را به نتیجه گیری هایشان رساند، بسیاری از عواملی که به صورت بالقوه می توانند بر سلامت قلبی عروقی تاثیر بگذارند، مانند سیگار کشیدن، مصرف دارو، مصرف قهوه و الکل، مسائل در ارتباط با سلامت روان، زمان کاری و موارد دیگر درنظر گرفته شدند.
محققان همینطور مدت زمان خواب و نحوه آنرا در مقایسه با زمان های سفارش شده به صورت کلی که شامل ۷ تا ۹ ساعت خواب برای افراد ۱۸ تا ۶۴ سال و ۷ تا ۸ ساعت برای افراد بالای ۶۵ سال است، بررسی کردند.
آنها دریافتند کسانیکه میزان خواب مورد نظر را دارند، اما عادات خواب نامرتب دارند، همچنان از افزایش خطرات سلامتی رنج می برند. ازاین رو در واقع گویا خواب کافی، کافی نیست، بلکه نکته کلیدی اینست که دوره های خواب منظمی داشته باشید که روز به روز تغییر چندانی نکند.
محققان در مقاله ای که در مجله اپیدمیولوژی و سلامت جامعه(Epidemiology & Community Health) انتشار یافته است، نوشتند: به علت نقش خواب در سلامت قلب و عروق، باید در دستورالعمل های بهداشت عمومی و عملکرد بالینی به نظم خواب توجه بیشتری شود.
آنها می گویند مطالعات آینده جهت بررسی این که آیا برخی مداخلات با هدف بهبود منظم خواب می تواند سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد، مورد نیاز است.



1403/09/09
10:57:11
5.0 / 5
6
تگهای خبر: اطلاعات , دستگاه , سلامتی , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
بازی اندروید