بازی اندروید
با تلاش دانش بنیان ها محقق شد؛

موفقیت در جراحی های خطرناک با تولید سامانه راهبری جراحی

موفقیت در جراحی های خطرناک با تولید سامانه راهبری جراحی

بازی اندروید: یک شرکت دانش بنیان با طراحی و تولید یک سامانه راهبری جراحی، موفقیت در جراحی های پیچیده و خطرناک را که قبلاً مرگ و میر زیادی داشته ممکن کرده است.



به گزارش بازی اندروید به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت سامانه جراحی هوشمند پارسه در سال ۱۳۸۵ با تمرکز بر بهبود جراحی های کم تهاجمی با طراحی و ساخت سیستم های ناوبری جراحی نوآورانه تأسیس شد. سیستم های ساده و کاربرپسند پارسیس را می توان در جراحی های مغز و اعصاب، گوش، حلق و بینی، ستون فقرات، CMF و ارتوپدی استفاده نمود.
هدف این شرکت دانش بنیان، ارائه چاره ای نوآورانه برمبنای نیازهای جراحان در عرصه های مختلف است که به آنها اجازه می دهد تا روش های جراحی پیچیده را با خیالی آسوده، سرعت بیشتر و هزینه کمتر انجام دهند.
در گذشته فناوری ساخت سیستم های ناوبری جراحی، تنها در اختیار کشورهای آلمان و آمریکا بود و امروز شرکت سامانه جراحی هوشمند پارسه تنها تولید کننده سامانه مذکور است.
علیرضا احمدیان، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، سامانه راهبری جراحی مدل CompoTM را یک سیستم ناوبری جراحی جامع برای جراحی های مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی و جراحی های ستون فقرات و فک و صورت خواند و گفت: این سیستم، جراحان را قادر می کند که با اطمینان، عملیات جراحی پیچیده را انجام دهند و سیستم های ناوبری جراحی را در ساده ترین شکل آن تجربه کنند.
به گفته او، Compo کاربرد پزشکی گسترده ای دارد که انواع مختلف جراحی را از بیوپسی ساده تا جراحی پیچیده را پوشش می دهد.
احمدیان به بهبود کیفیت و دقت عمل ها با بهره گیری از سیستم ناوبری جراحی اشاره و عنوان کرد: این سیستم، موفقیت در جراحی های پیچیده و خطرناک را که قبلاً مرگ و میر زیادی داشته است را ممکن می کند همین طور در حوزه جراحی مغز و اعصاب، سیستم ناوبری جراحی دارای کاربردهای متفاوتی همچون تحریکات عمقی مغز (DBS) یا تشریح تومور است.
وی افزود: استفاده از این فنآوری این امکان را برای جراح فراهم می آورد تا مطمئن شود که تومور بطور کامل و بدون لطمه رساندن به سایر بافت های سالم تشریح شده است. همین طور در سایر روش های جراحی مغز و اعصاب نقاط مورد نظر به آسانی شناسایی شده و موقعیت دقیق آنها در حین جراحی مشخص می شود. علاوه بر این در حوزه گوش و حلق و بینی، استفاده از فناوری ناوبری موجب می شود که جراحی های تهاجمی با تهاجمی کمتری صورت گیرد و عمل جراحی سخت باکیفیت بسیار بیشتری نسبت به جراحی سنتی صورت گیرد.
احمدیان ضمن اشاره به برنامه های کاربردی مغز اظهار داشت: ساختار مغز بسیار پیچیده است و برای به حداقل رساندن خطر بیمار باید با برنامه ریزی شدید و با احتیاط به جراحی مغز نزدیک شود. از سیستم ناوبری می توان برای موارد بیوپسی تومور، تجسم ساختارهای حیاتی مغز، برداشتن تومور، برداشتن تومور قاعده جمجمه مانند آدنوم، کوردوما، کرانیوفارنژیوم و غیره، جراحی نشت CSF و جراحی های اصلاحی استفاده نمود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در بخش دیگری از سخنان خود به کاربردهای ستون فقرات اشاره و بیان کرد: ساختار پیچیده ستون فقرات، استخوان ها و بسته های عصبی را به هم متصل می کند در نتیجه نیاز به ظرافت جراحی بسیار دارد و جراحان ستون فقرات اغلب باید با دقت میلی متر محاسبه کنند تا از موفقیت عمل و نتایج مطلوب برای بیمار اطمینان حاصل کنند. از سیستم ناوبری می توان برای ترمیم لطمه تروماتیک ستون فقرات و رفع فشار ریشه های عصبی استفاده نمود.
احمدیان درباب کاربرد این سامانه در برنامه های کاربردی گوش، بینی و گلو اظهار داشت: جراحی جمجمه، ظرافت بسیار زیادی برای عبور از خیلی از معابر و حفره های کوچک درگیر در جراحی گوش و حلق و بینی لازم است. از سیستم ناوبری می توان برای موارد جراحی سینوس، برداشتن کیست و پولیپ، رفع فشار عصب بینایی، موکوسل پیشانی و جراحی های قاعده جمجمه استفاده نمود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان سامانه جراحی هوشمند پارسه، ضمن اشاره به استفاده بالاتر از ۱۲۰ بیمارستان ایرانی از این محصول دانش بنیان اشاره کرد: از نظر کیفی، محصول بطورکامل قابل رقابت و از نظر کمی نیز ۵۰ درصد مناسب تر از نمونه های مشابه خارجی است.
وی در آخر ضمن اشاره به این که محصول به چندین کشور اروپایی صادرشده است، اشاره کرد: حالا درحال مذاکره با کشورهای ترکیه و یونان برای فراهم کردن زمینه صادرات محصول هستیم.


منبع:

1403/07/10
14:07:09
5.0 / 5
144
تگهای خبر: تولید , رقابت , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بازی اندروید