بازی اندروید: چین می خواهد فناوری نظارتی خودرا برای صیانت از پایگاه قمری آینده به ماه بفرستد.
به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، چین درحال برنامه ریزی برای نصب یک سیستم نظارتی همه جانبه روی ماه است تا با بهره گیری از آن، از یک پایگاه قمری بزرگ تر از پارک تفریحی «دیزنی لند»(Disneyland) محافظت کند.
به نقل از دیلی میل، مقاله پژوهشی آژانس فضایی چین نشان میدهد که این کشور می خواهد از تجربه موفق سیستم نظارت «اسکای نت»(Skynet) خود روی زمین، برای صیانت از پایگاه قمری آینده در مقابل اهداف مشکوک استفاده نماید.
اسکای نت که بزرگترین شبکه نظارتی جهان است، برای نظارت بر هر گوشه و کنار چین استفاده می شود. این شبکه بیش از ۶۰۰ میلیون دوربین دارد که به طور متوسط یک دوربین به ازای هر دو بزرگسال این کشور است.
در نسخه قمری این برنامه، دوربین های مجهز به تراشه های هوش مصنوعی که قادر به شناسایی، مکان یابی، ردیابی و هدف گیری اهداف مشکوک بطور مستقل هستند، «پایگاه پژوهشی بین المللی ماه»(ILRS) را اسکن خواهند کرد. دوربین ها می توانند با بهره گیری از نور مرئی و نور فروسرخ کار کنند.
نویسندگان این مقاله که پژوهشگران «آکادمی علوم چین»(CAS)، «شرکت علوم و فناوری هوافضای چین»(CASC) و «دانشگاه ججیانگ»(Zhejiang University) هستند، نوشتند: اگر سیستم یک ناهنجاری را شناسایی کند، به سرعت سیگنال های هشدار را می فرستد و اقدامات مناسب را شروع می کند.
نکته نگران کننده این است که هیچ جزئیاتی درباره ی اقدامات در این مقاله ارائه نشده اند.
چین همراه با روسیه درحال برنامه ریزی برای افتتاح یک پایگاه پژوهشی قمری در ماه با شعاع نزدیک به چهار مایل است که بزرگ تر از دیزنی لند خواهد بود. این پایگاه مقرر است دارای یک مرکز فرماندهی، نیروگاه، مرکز ارتباطات و امکانات پژوهشی باشد.
چین می خواهد ساخت پایگاه قمری را در چند سال آینده شروع کند و در نظر دارد که راه اندازی اولیه آن تا سال ۲۰۲۸ باشد.
«دینگ لییون»(Ding Lieyun) کارشناس آکادمی مهندسی چین اظهار داشت که یک گروه درحال طراحی کردن رباتی به نام «سوپر ماسون چینی»(Chinese Super Mason) هستند تا از خاک ماه آجر بسازد. گروه لییون پیش تر طرح ساخت یک پایگاه قمری به شکل تخم مرغ را ارایه داده بودند که می توان آنرا از آجرهای خاک و با بهره گیری از چاپ گرهای سه بعدی، لیزر و فضانوردان ساخت.
دینگ اظهار داشت: ساخت یک زیستگاه قمری برای اکتشافات بلندمدت ماه مورد نیاز است و مطمئنا در آینده محقق می گردد اما دستیابی به آن در کوتاه مدت دشوار است. رباتی که وظیفه ساخت آجر از خاک ماه را بر عهده دارد، طی ماموریت «چانگ ای-۸»(Chang'e-8) در حدود سال ۲۰۲۸ به فضا پرتاب خواهد شد.
همچنین، چین می خواهد طی ماموریتی که ممکنست در اوایل سال ۲۰۲۵ صورت گیرد، نخستین نمونه خاک را از سمت دور ماه به زمین بیاورد. به گزارش رسانه های دولتی چین، این کشور پیش تر با ماموریت «چانگ ای-۵» خود در سال ۲۰۲۰، نمونه های خاک را از سمت نزدیک ماه جمع آوری کرده بود.
چین اعلام نموده است که بعد از ساخت یک پایگاه پژوهشی قمری، از فضانوردان خود می خواهد تا برای مدت طولانی در ماه بمانند.
منبع: بازی اندروید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب