بازی اندروید
در گزارش بازی اندروید مطرح شد؛

دستیابی دانش بنیان ها به یک تکنولوژی تحریمی در کشور

دستیابی دانش بنیان ها به یک تکنولوژی تحریمی در کشور

به گزارش بازی اندروید، عضو هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان از دستیابی به تکنولوژی حسگر توزیع فیبر نوری و بومی سازی آن اطلاع داد و اظهار داشت: این سنسورها برای تجهیزات حساس مورد استفاده قرار می گیرند.



سید محمد حسین ملیحی مدیر پروژه DAS مخفف (Distributed Acoustic Sensor ) و یا همان حسگر آکوستیک توزیعی فیبر نوری در یک شرکت دانش بنیان در حوزه برق و الکترونیک و مخابرات در رابطه با این پروژه به خبرنگار مهر توضیح داد و اظهار داشت: این نوع از سنسورها نسل جدیدی از سنسورهای فیبر نوری هستند که برای محافظت از محیط و تجهیزات حساس مورد استفاده قرار می گیرند.
عضو هیأت مدیره این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به این که این شرکت موفق به بومی سازی یکی از جدید ترین و پیچیده ترین تکنولوژی های روز دنیا یعنی حسگر توزیعی فیبر نوری شده است، اظهار داشت: این تکنولوژی هم اکنون در کشور ما تحریم است.
ملیحی اضافه کرد: در این روش ما فیبر نوری را به حسگر تبدیل و نتایج را با استفاده از هوش مصنوعی آنالیز می کنیم؛ در واقع با استفاده از این روش هرگونه حرکت و تغییرات محیطی در فواصل چند کیلومتری سبب تغییر در سیگنال های برگشتی لیزر ارسالی می شود که از راه کابل فیبر نوری به سرور متصل و پس از پردازش و آنالیز سیگنال ها، علت و نوع آن شناسایی می شود.
این فعال فناور ضمن اشاره به کاربرد این تکنولوژی در خطوط ریلی و راه آهن، پایش خطوط لوله نفت و گاز و خطوط انتقال برق، حفاظت امنیتی پیرامونی، فرودگاه و لرزه شناسی اظهار داشت: به صورت مثال کاربرد این سیستم در خطوط ریلی قطار به این صورت است که سرعت و جهت قطار، خرابی چرخ قطار، مشکلات در ریل و یا حادثه های احتمالی مثل عبور ماشین از روی ریل و رانش زمین را اعلام می کند و اخطار می دهد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: حسن استفاده از این سیستم اینست که اولاً کاربردهای گسترده ای دارد و بدون احتیاج به برق و سیستم انتقال دیتا به صورت مجزا، این امکان را دارد که تا ۱۰۰ کیلومتر را پایش کند. این روش همینطور در مرزها هم کاربرد دارد به صورتی که وقتی فردی از مرز عبور می کند، قابلیت این را دارد که فرد را شناسایی و موقعیت دقیق آنرا در نقشه هوایی اعلام نماید. این سیستم همینطور می تواند به پهپاد و دوربین ها هم متصل شده و پهپاد یا دوربین را به صورت اتوماتیک بطرف محل مدنظر هدایت کند.
ملیحی تصریح کرد: این سیستم یک تکنولوژی بسیار گران قیمتی است که ما توانستیم آنرا ارزان تر طراحی و بومی سازی نماییم و در اختیار سازمان های بهره بردار قرار دهیم.
عضو هیأت مدیره این شرکت دانش بنیان همینطور از رایزنی با مراکز مختلف دولتی و خصوصی برای انعقاد قرارداد خرید این تکنولوژی اطلاع داد و اظهار داشت: این تکنولوژی از جانب این نهادها تأیید شده و منتظر عقد قرارداد هستیم.


منبع:

1402/06/21
20:07:53
5.0 / 5
528
تگهای خبر: تكنولوژی , دوربین , دیتا , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بازی اندروید