به گزارش بازی اندروید، آخر اجرای نمایش «تب»، نمایش مستند «سینه مارکس» در خانه هنرمندان ایران، معرفی دبیر جشن سالانه کانون منتقدان، تولید فیلم کوتاه «اتاق من» و معرفی طرح ها و ایده های راه یافته به جشنواره تئاتر مقاومت همچون خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.
اجرای نمایش «تب» به کارگردانی رویا کاکاخانی و بازی نادر فلاح شامگاه روز دوشنبه بیست و چهارم مرداد ماه با قدردانی رئیس مجموعه تئاتر شهر از گروه اجرایی به پایان رسید.
به گزارش بازی اندروید به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «تب» به نویسندگی والاس شان و کارگردانی رویا کاکاخانی روز دوشنبه بیست و چهارم مرداد ماه با حضور سید محمد جواد طاهری رئیس تئاتر شهر در تالار قشقایی به اتمام رسید.
نادر فلاح بازیگر نمایش «تب» بعد از آخر اجرای نمایش ضمن قدردانی از حضور تماشاگران و حمایت های مدیریت و کارکنان مجموعه تئاتر شهر ابراز امیدواری کرد که این اثر نمایشی فرصت باردیگر ای برای اجرا در یکی از تماشاخانه های تهران داشته باشد.
سید محمد جواد طاهری رئیس مجموعه تئاتر شهر هم در آخرین روز از اجرای عمومی این اثر نمایشی در تالار قشقایی با اهدای لوح، از رویا کاکاخانی و سایر عوامل اجرایی نمایش «تب» تقدیر نمود.
نمایش «تب» از روز بیست و چهارم تیر ماه سالجاری در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه رفت. این در شرایطی است که با آخر گرفتن این اثر نمایشی، تئاتر «بازی بزرگ» به کارگردانی زهره بهروزی نیا از روز یکشنبه سی ام مرداد ماه در تالار قشقایی تئاتر شهر آغاز خواهد شد.
هم حالا نمایش های «شکوفه های گیلاس» به کارگردانی سید محمد مساوات در تالار اصلی، «آلنده نازنین» به کارگردانی محمد برهمنی در تالار چهارسو و «جانور» به کارگردانی کیانوش ایازی در کارگاه نمایش روی صحنه است.
روایت سوختن یک سینما و آدم هایش در «سینه ما رکس»
همزمان با فرا رسیدن سالروز آتشسوزی سینما رکس آبادان در ۲۸ مرداد ۱۳۵۷، مستند «سینه ما رکس» با همکاری انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی آید.
به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، مستند «سینه ما رکس» به کارگردانی مشترک میترا مهتریان و صادق دهقانی پنجشنبه ۲۷ مرداد در سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی آید.
پس از نمایش «سینه ما رکس»، نشست نقد و بررسی آن با حضور سحر عصرآزاد و رضا صائمی برگزار می گردد.
در خلاصه داستان این فیلم مستند آمده است: «۲۸ مرداد ۱۳۵۷ ساعت ۱۰ شب آبادانِ گرم یک باره داغ شد... گُر گرفت... سینما رکسش با گوزن ها بر پرده و بیشتر از ۶۰۰ جان بی اطلاع از پشتِ پرده سوخت.»
مستند «سینه ما رکس» پنجشنبه ۲۷ مرداد ساعت ۱۷: ۳۰ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی آید.
دبیر جشن سالانه کانون ملی منتقدان تئاتر ایران معرفی شد
به گزارش روابط عمومی کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، دکتر مهدی نصیری، رئیس کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، با صدور حکمی امید طاهری را بعنوان دبیر شانزدهمین جشن سالانه کانون انتخاب کرد.
کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، در جشن سالانه خود به معرفی برترین های تئاتر ایران از نگاه منتقدان عضو این کانون می پردازد. طی سه سال گذشته، به علت شیوع ویروس کرونا، جشن سالانه کانون برگزار نشده بود اما در مهرماه پیش رو، جشن کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، برپایه آرا منتقدان عضو و به دبیری امید طاهری برگزار می گردد.
در این رویداد، علاوه بر معرفی برترین های تئاتر در سال ۱۴۰۰، در رشته های مختلف، بهترین نمایش های سه دوره قبل هم معرفی می گردند. همینطور بناست در استانهایی که کانون ملی منتقدان تئاتر ایران شعبه ی فعال دارد، بهترین نمایش سال ۱۴۰۰ از سوی اعضای استانی کانون معرفی شوند.
شانزدهمین جشن سالانه کانون ملی منتقدان مهرماه سالجاری با معرفی بهترین های تئاتر سال ۱۴۰۰ در ۱۸ بخش مختلف برگزار می گردد و این انتخاب ها برپایه آرا منتقدان عضو کانون صورت خواهد گرفت.
«اتاق من» وارد مراحل پس تولید شد/ زنی جوان که بی درنگ خانه را ترک می کند
فیلم کوتاه «اتاق من» به کارگردانی فرناز پتگر با آخر فیلمبرداری وارد مرحله تدوین شد.
فیلمبرداری فیلم کوتاه «اتاق من» به کارگردانی فرناز پتگر، تهیه کنندگی راما نامی و نویسندگی صالح صارمی به پایان رسید و این فیلم وارد مرحله تدوین شد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «زن جوانی که روزی سر زده به خانه می رود، متوجه اتفاقی می شود و بی درنگ خانه را ترک می کند.»
پرستو الماس و مهدی حیدری بازیگران فیلم کوتاه «اتاق من» را می سازند.
عوامل این پروژه عبارتند از کارگردان: فرناز پتگر، نویسنده: صالح صارمی، تهیه کننده: راما نامی، مجری طرح: گلناز سادات میرترابی، مدیر تصویربرداری: فرهاد طالبی نژاد، صدابردار: شاهین پور داداشی، برنامه ریز: مجتبی سعادت، دستیار کارگردان: پارسا پتگر، طراح صحنه و لباس: ترگل صارمی، گریم: سپیده عجمی، تدوین: مجتبی سعادت، منشی صحنه: لادن طاهری زاده، مدیر تولید: رضا کماسی، عکاس: سحر لطفی، بازیگران: پرستو الماس و مهدی حیدری.
طرح ها و ایده های راه یافته به تئاتر مقاومت معرفی شدند
نتایج بازخوانی طرح ها و ایده های بخش تئاتر خیابانی و محیطیِ جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت اعلام گردید.
به گزارش ستاد خبری هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، نتایج نهایی بازخوانی طرح ها و ایده های بخش تئاتر خیابانی و محیطی جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، به شرح زیر است:
عاشقانه های یک داعشی/ سعید خیرالهی/ ایلام
تراژدی جنگ/ مجتبی خلیلی/ اصفهان
وادی عاشقی/ مصطفی دهشت/ کرمانشاه
پدر یک قهرمان بود/ علی مجیدپور/ ورامین (آب باریک)
دینگومارو/ علی سنامیری / جزیره خارک
مهمان ناخوانده/ مهدی حبیبی/ ملایر
انگشتری/ فاطمه پارسافرد/ تهران
غم دیده گان/ مختار محمدی/ مریوان
سردار دلها/ علی روحی/ مشهد
مهمانی/ مصطفی کولیوندی/ دهلران
پلنگ ها/ محمدجواد قبادپور/ تهران
وقتی کلاغ ها آواز می خوانند/ شایان سلطانی/ اراک
بازمانده / مریم دهقانی /شیراز
اروندرود/ پدرام شیخ مظفری/ ورامین (آب باریک)
پرسه در نیاز/ سحر محسنی کیاسری/ ساری
زنده به عشق/ ماندانا عبقری/ کرج
روز خونین/ سید عباس (هومن) میرمعنوی/ رشت
مصائب زنان جنگ/ آرزو علیپور/ لاهیجان
خلسه خلسه/ غلامرضا احمدی/ بوشهر
سرباز صفر/ سید فریدون احمدی/ رباط کریم (سلطان آباد)
شط... رنج/ محمدرضا جعفری لفوت/ آستانه اشرفیه
تیرنامه/ امیرحسین شاه قدمی/ ورامین
بعد از من/ دلارام ترکی/ تهران
ماهیان تنگ بلور/ آنیتا شمسی/ فلاورجان
چمدان/ علی فریدونی/ شاهین شهر
یکی از 72 معرکه غریب/ امیر زینال پور/خوی
جامانده/ سید حسام شریعتمداری / بروجرد
بطری/ آرش رضایی/ ازنا
مینستان/ سمانه سادات خرازان/ تفرش
عاشقانه های زیر خاکی/ حسین نادری / تهران
مغزهای کادو پیچ شده/ مهدی نصراله زاده/ ایزدشهر
اتیکت یک جوان تازه تفحص شده/ بهنام کاوه / آبادان
حبیب / روح الله کیخاشهری/ زاهدان
جنگ بازی/ مسعود براهیمی / تهران
مانیفست2030/ سید محمدمهدی صمدی/ گرگان
تاسوکه/ روح الله آریس/ کرمان
یادم تو را فراموش/ مارال ایزدبخش/ بوشهر
مرد سرش بره قولش نمیره/ سید پویا امامی/ اصفهان
مرد سوم / هبت الله شیخی/ کرج
سگ ماهی/ مریم دوستی ایرانی/اصفهان
تنهایی/ سمیه رضایی سمنگانی/ تهران
آخرین شلیک/ محمد خیراندیش/ تهران
آگوستیک مین/ حمید ناطقی/ ساری
آقاجان/ جلال حسنوند/ تهران
زمین شمارش ایکس / علیرضا شمسی / اصفهان
عشق کور/ علی حسین پور/ ورامین
محک و بیرگان/ الهام چنانی / جزیره خارک
این طرح ها با حضور شیرین بزرگمهر، مجید امرایی و علی یعقوب زاده بررسی و راه یافتگان به جشنواره انتخاب شده اند.
دکتر شیرین بزرگمهر از اساتید تئاتر کشور نویسنده و پژوهشگر و عضو هیأت علمی دانشگاه هنر و دانش آموخته رشته نمایش (طراحی صحنه و لباس) از دانشگاه آستین تگزاس است.
دکتر مجید امرایی نویسنده، کارگردان، منتقد، مدرس و کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر از دانشکده هنر و معماری تهران است؛ وی کارگردانی علاوه بر حضور در آثار مختلف نمایشی و تلویزیونی از مدیران با سابقه تئاتر خیابانی کشور بوده است.
دکتر علی یعقوب زاده دارای مدرک پژوهش هنر متولد 1346 در تهران، بازیگر، کارگردان، مدرس و مترجم است. ایفای نقش در چندین تئاتر، سریال و فیلم سینمایی ازجمله سریال «یوسف پیامبر(ع)» و... در کارنامه هنری او است.
راه یافتگان به بخش بازنگری هجدهمین جشنواره تئاتر مقاومت تنها تا 25 شهریور فرصت ارسال آثار خویش را به دبیرخانه جشنواره دارند؛ با عنایت به این که ارزیابی اجراها (مرحله ی بازبینی) در این بخش از راه فیلم خواهد بود، هنرمندان باید آثار خویش را باکیفیت و تصویربرداری مناسب و در چارچوب لوح فشرده و در 5 حلقه ارسال نمایند و محدودیتی در استفاده از چند دوربین وجود ندارد.
همچنین در هر مرحله ای از جشنواره دبیرخانه جشنواره اثری را خارج از قوانین درج شده در فراخوان تشخیص دهد از ارزیابی کنار گذاشته خواهد شد.
نشانی دبیرخانه جشنواره جهت ارسال آثار: میدان آرژانتین، خیابان شهید احمد قصیر، خیابان بخارست 8، پلاک 16، طبقه 6، صندوق پستی: ۱۷۵۱۴۱۵۱۴۷
هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری سید وحید فخر موسوی در بازه زمانی شهریور لغایت آذر ۱۴۰۱ در سرتاسر ایران برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب