بازی اندروید
وزیر كار و رفاه اجتماعی خبر داد

تصویب واگذاری ۲ درصد از سهام شستا به بازنشستگان تامین اجتماعی

تصویب واگذاری ۲ درصد از سهام شستا به بازنشستگان تامین اجتماعی

به گزارش بازی اندروید وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات انجام شده برای واگذاری دو درصد از سهام شستا به مستمری بگیران تامین اجتماعی اظهار داشت: این مساله امروز به تصویب هیئت امنا رسیده و مراحل قانونی اش را در بورس پیگیری می نماییم.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، محمد شریعتمداری در گفت وگوی اینستاگرامی ضمن تکریم جامعه کارگری و بازنشستگی که تحت پوشش این وزارتخانه هستند اظهار داشت: ۱۴ میلیون بیمه شده سازمان تامین اجتماعی از قشر شریف کارگری هستند و با احتساب افراد تحت تکفل بیش از ۴۰ میلیون نفر از این سازمان خدمات دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: مکلف به پوشش لطمه های اجتماعی هستیم و باید ماشین تولید فقر و لطمه های اجتماعی از حرکت بایستد و دستگاه های ذیربط باید به این امر کمک کنند.
وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات انجام شده در امتداد شفافیت زایی مانند انتشار اسامی هیئت مدیره شرکت ها اظهار داشت: ۱۳۳۴ کرسی هیئت مدیره در چهار صندوق تحت پوشش باید شفاف به اطلاع مردم می رسید که چه کسانی هستند. این اقدام را انجام دادیم و امروز کتابچه ای دراین زمینه آماده و نقشه راه کارهای شفاف ساز را تهیه کردیم و کمیته ای این مسیر را با برنامه جلو می برد.
شریعتمداری با اشاره به دیگر فعالیت ها در امتداد شفاف سازی اظهار داشت: برخی تصور میکنند اسامی دریافت کنندگان وام کرونا محرمانه است در صورتیکه این تسهیلات به یارانه متصل است و چیز پنهانی نیست. اظهار داشت: تسهیلات اشتغال روستایی و کسب و کار ناشی از کرونا هم همچنین است. مسیر شفافیت ادامه دارد. شفاف سازی از هر دری وارد شود، فساد از در دیگر خارج می شود.
وی افزود: بورسی شدن کارهای اقتصادی یک چاره شفاف ساز بود که در دستورکار قرار گرفت. بیش از ۸۰ درصد کارهای اقتصادی وزارت رفاه بورسی شده است و ۱۴ درصد بازار بورس ایران در اختیار شرکت های زیرمجموعه وزارت رفاه است که ۱۰ درصد آن مربوط به به شستا است. بورسی شدن شستا به این معنا بود که دارایی های قیمت خورده شستا روی تابلو بورس مشخص شده است.
شریعتمداری با اشاره به اقدامات انجام شده برای واگذاری دو درصد از سهام شستا به مستمری بگیران تامین اجتماعی اظهار داشت: این مساله امروز به تصویب هیئت امنا رسیده و مراحل قانونی اش را در بورس پیگیری می نماییم، به ما وعده داده اند که زمینه های اجرایی آن برقرار است تا بازنشستگان تامین اجتماعی خودشان هم سهامدار شستا باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در موضوع بازنشستگان تمام تلاش خودرا برای بهبود وضعیت شان به کار می گیریم، اظهار داشت: ۶۵۰۰ میلیارد در بودجه برای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری درنظر گرفته شده بود با دکتر نوبخت صحبت کردیم که حقوق بازنشستگان کشوری را به ۹۰ درصد حقوق شاغلان برسانیم که ایشان نیز این وعده را داده و امیدواریم محقق شود.
وی به همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی نیز اشاره نمود و اظهار داشت: مذاکراتی در چارچوب ۵۷ جلسه با بخش های مختلف دولت برای تامین منابع لازم و تسویه بخشی لز مطالبات تامین اجتماعی از دولت صورت گرفت و در نهایت ۳۲ هزار میلیارد تومان منابع در اختیار قرار گرفت و برمبنای آن افراد ۳۰ سال سابقه خدمت دیگر زیر دومیلیون و ۸۰۰ هزار نمی گیرند.
وی افزود: در واقع یک و نیم میلیون نفر حداقلی بگیر بودند که حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافتی داشتند که حقوقشان به دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان می رسد. حداقل بگیران۳۵ سال سابقه کاری هم ۳۰۰ هزار نفر هستند که حقوق آنها به سه میلیون تومان می رسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همین طور آگاهی داد که مذاکراتی انجام شده که ۳۰ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات تامین اجتماعی از دولت تادیه شود.
به گفته وی ارزش هر سهم شستا در زمان ارائه در ۲۷ فروردین ماه ۸۶۰ تومان بود که الان ارزش هر سهم به بیش از سه هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه درباره زمان همترازی حقوق بازنشستگان کشوری با شاغلان اظهار داشت: امیدواریم تا آبان ماه این کار محقق شود.
شریعتمداری با اشاره به قوانین حاکم بر تامین اجتماعی و لزوم اصلاح آنها در بعضی موارد اظهار داشت: طی این دوره ارتباطات گسترده ای با جامعه کارگری و کارفرمایی داریم که نقصها موجود در آنجا مطرح و روی آن بحث می شود. تنقیح قوانین تامین اجتماعی در حال انجام می باشد و ۲۰۰۰ بخشنامه به ۶۰ بخشنامه تبدیل می شود و نوع عملکرد سازمان تامین اجتماعی را شفاف می کند.
وی درباره فهرست سهام واگذارشده اخیر از طرف دولت به تامین اجتماعی و وجود شرکت های زیانده در این لیست اظهار داشت: تابحال فقط شرکت های زیان ده واگذار نشده و عملکرد شستا در این رکود اقتصادی خوب بوده و ۳.۹ برابر شدن سود فعالیت ها آنرا نشان میدهد سهام های ارزشمندی هم واگذار شده و سهام ۵۵ درصدی هپکو در این لیست اخیر بود که صورت های مالی اش خبر از سودده بودنش می دهد و قابلیت رشد خوبی دارد. بعنوان یک استثنا این شرکت با ۵۵ درصد سهام واگذار شده است.

وزیر کار و رفاه اجتماعی با اعلان اینکه قانون نظام جامع رفاه در سال 83 تصویب گردید که قانون خوبی بود ولی در ادامه راه لطماتی دید اظهار داشت: شورای عالی رفاه هم مرکزیتی برای نگاه درست به فقر و رفاه در ایران بود که آن هم از حیز انتفاع خارج شد؛ تلاش داریم شورای عالی رفاه را به جایگاه خودش برگردانیم.
وی در پاسخ به اینکه آیا برای حل مشکلات ساختاری صندوق های بازنشستگی برنامه ای دارید؟ اظهار نمود: در کمیسیون اجتماعی و از حیث مسولیتی که در شورای عالی رفاه داریم به دنبال نوشتن لایحه ساماندهی صندوق های بازنشستگی رفته ایم و الان در 34 ماده آماده شده است که برمبنای لایحه شورایی باید مسئولیت نظارت بر صندوق ها را برعهده بگیرد.
شریعتمداری افزود: در این لایحه صندوق واحدی را پیشنهاد نکردیم بلکه صندوق هایی را برای گروه های مختلف پیش بینی کردیم تا صندوق های فعلی که اﻛﭽﻮﺋﺮی مناسبی ندارند و وضعیتشان مناسب نمی باشد به تدریج از رده بیرون بروند و اعضا به صندوق های جدیدالتاسیس بیایند که سازوکار و نحوه اداره آنها متفاوت و اصولی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره میزان بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی و نحوه تامین منابع مالی درمان بیماران کرونا اظهار داشت: حتی اگر هیچ الزامی هم برای پرداخت بدهی هایمان به بخش بهداشت و درمان در این ایام وجود نداشت؛ حفظ شخصیت بیمه شدگان ایجاب می کرد که این بدهی ها تسویه شود و بیمه ها خوش حساب باشند تا دفترچه افراد تحت پوشش شان به هنگام مراجعه به مراکز درمانی دارای اعتبار باشد. 6000 میلیارد تومان به بخش دولتی و حدود 5000 میلیارد تومان به بخش خصوصی بدهی داشتیم که حالا این بدهی ها پرداخت و بروز شده است.

وی افزود: بیش از 30 درصد هزینه های درمان تامین اجتماعی و سایر بیمه گذاران با اجرای طرح نسخه الکترونیک کاهش خواهد یافت. با راه اندازی پایگاه جامع رفاه ایرانیان، شش میلیون دفترچه بیمه مشترک ابطال کردیم که یک دستاورد بزرگ بود.
شریعتمداری افزود: درباره میزان بدهی های دولت به تامین اجتماعی هم قانون حاکم است که بخواهیم وارد مناقشات شویم. بدهی ها برمبنای قانون محاسبه می شود و دولت حقی را از صندوق های بازنشستگی نمیخواهد در جیب خزانه بریزد، برای اینکه به هرعلت صندوق ها گرفتار مشکل شوند در نهایت خودش باید تعهدات را متکفل شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اعلام سه دهک بالای درآمدی به سازمان هدفمندی و حذف یارانه پردرآمدها اظهار داشت: برمبنای مصوبه هیئت وزیران هرسال دوبار آزمون وسع انجام می شود و اگر افرادی نیازمند به یارانه نباشند و در دهک های بالا قرار بگیرند اسامی شان را به سازمان هدفمندی اعلام می نماییم. حالا به سبب بیکاری ناشی از کرونا و شرایط نه چندان خوب کارگاه ها و قیمت ها، در صدد کاهش یارانه ها نیستیم و باید در شرایط مطلوب تری این رسیدگی ها صورت گیرد.




منبع:

1399/04/27
12:03:26
5.0 / 5
2572
تگهای خبر: اینستاگرام , تولید , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بازی اندروید