مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اعلان اینکه با حذف دفترچه، پروسه درمان هیچ تغییری نمی کند، اظهار داشت: در نسخه نویسی الکترونیک فقط دفترچه کنار گذاشته می شود و برای پزشکانی که از نسخه الکترونیک استفاده نمی کنند سربرگ آنها جایگزین دفترچه می شود. البته به تمامی پزشکان سفارش می نماییم به طرح نسخه الکترونیک بپیوندند.
به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، دکتر شهرام غفاری در ارتباط تلفنی با برنامه تهران۲۰، به دغدغه ها و مشکلات مردم درباب توقف صدور دفترچه های درمانی پاسخ گفت.
مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی با اعلان اینکه روزانه حدود ۱۸۰ هزار نسخه الکترونیک صادر می شود، اظهار داشت: هم اکنون در مراکز خصوصی و طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی حدود ۷۴درصد نسخه ها در بستر الکترونیک تبادل می شوند و تنها ۲۶درصد نسخه ها در ساختار سنتی پیچیده می شوند.
غفاری در پاسخ به اینکه اگر داروخانه ای به سامانه تایید نسخ متصل نباشد می تواند برای بیمار نسخه بپیچد، اظهار داشت: اگر سامانه داروخانه متصل نباشد چه با دفترچه و چه بی دفترچه، نمی تواند دارو بدهد ولی اگر متصل باشد هم با دفترچه بیمه و هم با سربرگ پزشک می تواند دارو بپیچد و بهای آنرا طبق تعهدات بیمه ای محاسبه کند.
وی با اعلان اینکه مراکزی که طرف قرارداد با تامین اجتماعی هستند، بوسیله سامانه ها با این سازمان اتصال دارند، اظهار داشت: حدودا تمام داروخانه ها و مراکز پاراکلینیکی، طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی هستند.
غفاری با اعلان اینکه در سیستم مکانیزه، زمان نسخه پیچی نسبتا طولانی است، اظهار داشت: در این سیستم به جهت اینکه نسخه ها بایستی تک تک بررسی شوند ممکنست تاخیر وجود داشته باشد ولی آزار دهنده نیست.
وی اشاره کرد: در دوران گذار نسخه نویسی الکترونیک، هیچگونه کسوراتی در پذیرش نسخه های کاغذی با ایجاد خطخوردگی نخواهیم داشت.
وی افزود: نکته مثبتی که نسخه نویسی الکترونیک برای بیمه شده ها دارد این است که تا به امروز اگر بیماری به داروخانه ای مراجعه می کرد و آن داروخانه قسمتی از اقلام ثبت شده درنسخه را داشت، برگه را از دفترچه جدا می کرد و بنا بر این بیمار نیاز به چند نسخه داشت، اما الان بیمار می تواند هر قلم موجود از دارو در هر داروخانه را با نسخه الکترونیکی اش دریافت کند و مشکلی از این بابت نداشته باشد.
وی اظهار داشت: در نسخه نویسی الکترونیک وقتی پزشکان به سیستم وصل می شوند تمامی سابقه بیمار را رویت می کنند و با دقت بیشتری می توانند دارو تجویز کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی به مزایای طرح نسخه نویسی الکترونیک اشاره نمود و اضافه کرد: این طرح مزیت های فراوانی برای سیستم سلامت و بیمه ها دارد. اجرای آن از تکرار تجویز دارو جلوگیری می کند و سبب استفاده بهینه از منابع و ارتقای خدمات می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب