بازی اندروید
چهاردهمین همایش ملی نخبگان كلید خورد

بررسی اقتصاد دانش بنیان و تحولات منطقه با حضور رییس جمهور و ۶۰۰ نخبه

بررسی اقتصاد دانش بنیان و تحولات منطقه با حضور رییس جمهور و ۶۰۰ نخبه

بازی اندروید: امروز با حضور رییس جمهور 600 نخبه کشور در سالن اجلاس گردهم می آیند تا در محورهای «محیط زیست و منابع طبیعی»، «نظام سلامت»، «امنیت غذایی»، «علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان»، «فناوری ها و صنایع پیشران و راهبردی» و «نظم نوین شامل مسائلی همچون تحولات منطقه و جایگاه ایران» بحث و تبادل نظر کنند.


به گزارش بازی اندروید به نقل از ایسنا، همایش ملی نخبگان رویدادی سالانه است که با هدف آشنایی و بحث و تبادل نظر درباب دستاوردهای نوین علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف از طرف بنیاد ملی نخبگان برگزار می گردد.
همایش های ملی نخبگان یکی از گردهمایی های جامعه نخبگانی کشور است که از سال ۱۳۸۶ با هدف گردهمایی نخبگان، محققان و فعالان علمی کشور بمنظور بررسی و بحث و تبادل نظر درباب دستاوردهای نوین علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف کشور توسط بنیاد ملی نخبگان برگزار می گردد.
امروز سه شنبه، ۱۰ مهر چهاردهمین دوره این گردهمایی بزرگ نخبگان در سالن همایش ها با حضور رییس جمهور در حالی شروع به کار می کند که ۶۰۰ نفر از نخبگان و مستعدان کشور در آن حضور دارند.
این اجتماع بزرگ با شعار «نخبگان، حکمرانی دانش بنیان» همراه و مقرر است طی آن درباب محورهایی چون «پولی و مالی»، «حکمرانی و سیاستگذاری»، «محیط زیست و منابع طبیعی»، «نظام سلامت»، «امنیت غذایی»، «علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان»، «فناوری ها و صنایع پیشران و راهبردی»، «نظم نوین شامل مسائلی همچون تحولات منطقه و جایگاه ایران» و «فناوری های نرم» بحث و تبادل نظر شود.
برای این دوره از همایش، بالاتر از ۴ هزار نفر از نخبگان کشور ثبت نام کرده اند که از میان این تعداد، بعد از بررسی و انتخاب برمبنای فاکتورهای مشخص، ۶۰۰ نخبه به همایش دعوت شدند که ۲۰۰ نفر از آنها بانوان و ۴۰۰ نفر آقایان هستند.
این همایش دو روزه، دارای برنامه های متنوعی است که در روز نخست، رییس جمهور میزبان نخبگان خواهد بود و تعدادی از نخبگان فرصت خواهند داشت تا در حضور رییس جمهور به بیان مطالب و پیشنهادات خود بپردازند. همین طور وزرای مختلف دولت و بزرگان لشکری و کشوری نیز در این جلسه حضور خواهند داشت و به مسائل مطرح شده توسط نخبگان گوش خواهند داد.
در روز دوم همایش نیز نخبگان به دیدار مقام معظم رهبری خواهند رفت. در این جلسه، ۷ نفر از نخبگان از میان برگزیدگان، فرصت خواهند داشت تا به ارائه دیدگاه ها و پیشنهادات خود در عرصه های مختلف بپردازند.
این حوزه ها شامل مسائل کلان اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی، حکمرانی و سیاستگذاری و توسعه فناوری های پیشرفته است.

آغاز پرورش نخبگان از سال ۸۶

اولین همایش ملی نخبگان جوان در شهریور سال ۸۶ شروع به کار کرد و طی آن دکتر واعظ زاده معاون وقت علم و فناوری اصرار کرد که پشتیبانی های بنیاد باید گزیده، کم شمار، مؤثر و کارآمد باشد؛ اما در نظر گرفتن جامعیت این حمایت ها مورد توجه کامل است، از حمایت های معنوی و فرهنگی تا حمایت های علمی، آموزشی، پژوهشی و حمایت های مادی و معیشتی مد نظر است.
در نخستین دوره این همایش ۱۲ نفر از نخبگان در دیدار با مقام معظم رهبری سخنرانی داشتند که به این شرح است:
* دکتر سیدامید دیانت، محقق جوان جشنواره رازی در سال ۱۳۸۵، دانشجوی نمونه کشوری در سال ۱۳۸۳، برگزیده کتاب سال دانشجویی در سال ۸۳
* احسان غلامی، دارنده مدال نقره جهانی المپیاد فیزیک سال ۲۰۰۶
* زهرا شریفی، دارنده مدال طلای المپیاد ادبی سال ۱۳۸۵
* علی اکبر ابوالحسینی، دارنده رتبه سوم المپیاد دانشجویی فیزیک سال ۸۵
* سیدحسام فیروزی، دارنده مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی سال ۲۰۰۷
* علیرضا ایمانی، دارنده رتبه اول المپیاد دانشجویی برق سال ۱۳۸۵
* الهه سادات نقیب، دارنده مدال طلای جهانی المپیاد نجوم سال ۲۰۰۶
* احسان شعبانی، دارنده مدال طلای المپیاد جهانی شیمی سال ۸۶
* زهرا ناجیان اصل، رتبه اول آزمون هنر سال ۱۳۸۳
* محمدحسین امیری، دارنده مدال نقره المپیاد جهانی زیست سال ۲۰۰۴
* محمدشیر علی شهرضا، رتبه اول خوارزمی سال ۱۳۸۲
* دکتر ایمان افتخاری، دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی سالهای ۷۵ و ۷۶

دومین دیدار نخبگان با رهبری

دومین همایش ملی نخبگان جوان در ایام ۳ و ۴ شهریور سال ۱۳۸۷ با گرامیداشت سال نوآوری و شکوفایی در حالی انجام شد که «محمد شیرعلی شهرضا» از نخبگانی که سال ۸۶ سخنرانی داشت، به سبب بیماری صعب العلاجی فوت کرد. وی تا سن ۲۳ سالگی بالاتر از ۸۰ اثر علمی را منتشر نمود.
در دیدار ۱۴ نفر از نخبگان با مقام معظم رهبری این نخبگان سخنرانی کردند:
* کسری احمدی کمال آباد، دارنده مدال طلای المپیاد جهانی سال ۸۷
* ایمان مهیائه، دارنده مدال طلای المپیاد کشوری فیزیک سال ۱۳۸۷
* زهرا ساکیان، رتبه اول آزمون سراسری علوم انسانی ۸۷
* حامد ترکش اصفهانی، دارنده تندیس زرین فن آفرینی از جشنواره شیخ بهایی، دریافت کننده اعتبار نوآوری و شکوفایی بنیاد
* سجاد فولادی قلعه، رتبه اول آزمون سراسری ریاضی سال ۸۷
* رضوان زندیه، رتبه سوم المپیاد دانشجویی اقتصاد
* امیرمهدی احمدی نژاد، دارنده مدال طلای المپیاد کامپیوتر سال ۸۷
* سیدمصطفی عمادی وکیلی، دانش آموخته رتبه اول مقطع کارشناسی رشته خاک شناسی کشاورزی
* طیبه موسوی، دانش آموخته رتبه اول دکتری نانومواد
* محمدرضا حسنی آهنگر، رتبه برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی سال ۸۶
* شایان دشمیزی، دارنده مدال نقره المپیاد جهانی ریاضی سال ۸۷
* دکتر فاطمه رهبری زاده، رتبه برگزیده جشنواره رازی
* بهزاد دهقان نژاد
* گلشید صنعتی، رتبه دوم جشنواره خوارزمی سال ۸۶

رونمایی از بورس دانای ایرانی

سیزدهمین دوره این همایش با حضور رییس جمهور فقید، سید ابراهیم رییسی در سال قبل انجام شد و طی آن از جایزه بورس تحصیلی دانای ایران (طرح پشتیبانی از دانش آموزان مستعد مناطق محروم) رونمایی گردید.


بمنظور تحقق اهداف «طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)» و اجرای سیاست های اجرائی این طرح در محور «شناسایی» و «هدایت» دوره ابتدایی و متوسطه، بنیاد ملی نخبگان راتبه تحصیلی «دانای ایران» را به دانش آموزان منتخب اعطا می کند.
ایجاد فرصت فعالیت برای دانش آموزان صاحب استعدادهای برتر در سراسر کشور (با اولویت مناطق محروم) با بوجودآوردن سازوکارهای حمایتی، ساماندهی و گسترش پشتیبانی های مستقیم و غیرمستقیم مادی به دانش آموزان صاحب استعدادهای برتر با رعایت استانداردها و نظارت مستمر، منطبق با پایش پیش رفت مرحله ای آنان و پشتیبانی از متشکل شدن دانش آموزان صاحب استعداد برتر فعال در عرصه های مختلف در قالب هسته ها، انجمن ها و تشکل های موضوعی بمنظور هم افزایی، تقویت همکاری و انجام کارهای مشترک از اهداف این بورس اعلام شده است.
در سیزدهمین دوره این همایش همین طور از پری حجی زاده دوین به عنوان «مادر نخبه پرور» تقدیر گردید. وی مادر سیداسماعیل نصرالهی است که با وجود محدودیت های جسمانی توانسته بود رتبه ۲۵ کنکور را کسب کند.
متاسفانه در ساعت ۱۱ روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری به سبب گازگرفتگی دکتر سید احمد نصرالهی، جراح دندانپزشک و پرسنل بیمارستان امام ساری به همراه فرزندش سیداسماعیل نصرالهی نخبه و رتبه برتر کنکور رشته علوم انسانی در ویلای شخصی خود در روستای پاجی میانای ساری دار فانی را وداع گفتند.




منبع:

1403/07/11
11:18:02
5.0 / 5
132
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , جشنواره , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بازی اندروید