بازی اندروید
توسط یك شركت دانش بنیان محقق شد؛

امحای زباله های خطرناک و بیمارستانی با فناوری پلاسما

امحای زباله های خطرناک و بیمارستانی با فناوری پلاسما

بازی اندروید: یک شرکت دانش بنیان توانسته است با بهره گیری از فناوری پلاسما، با هدف حذف آلایندگی ها خصوصاً بیمارستانی، زمینه را برای مساعدت با ارتقای سلامت فراهم آورد.



به گزارش بازی اندروید به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مریم صالحی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان به ضمن اشاره به فعالیتهای این شرکت در حوزه فناوری پلاسما اظهار داشت: پلاسما فناوری بسیار منحصر به فردی است و امروزه در دنیا بسیار مورد توجه قرار گرفته و از این تکنولوژی استفاده های خاص و جالبی می شود. ازاین رو فناوری پلاسما توجه ما را جلب کرد و به مطالعه آن پرداخته و با کاربردهای فراوان آن آشنا شدیم.
این فعال حوزه پژوهش از تولید مشعل های پلاسمایی بعنوان نخستین محصول این مجموعه یاد کرد و اظهار داشت: فرآورده ای که در آن آغاز به فعالیت کردیم گازی سازی پلاسما در حوزه امحا زباله های خطرناک یا بیمارستانی به شیوه پلاسما بوده است و در ادامه، زمینه های استفاده از این تکنولوژی را گسترش دادیم و در کاربردهای دیگر هم از آن استفاده کردیم.
وی ضمن اشاره به گستردگی دامنه کاربردهای فناوری پلاسما افزود: پلاسما به دوگروه پلاسمای سرد و گرم تقسیم بندی می شود که پلاسمای سرد در حوزه پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. این شرکت دانش بنیان هم اکنون در حوزه پرشکی فعالیت ندارد بلکه فعالیتهای این مجموعه به طور عمده در حوزه صنعتی است.
صالحی بیمارستان ها و صنایعی را که زباله خطرناک تولید می کنند همچون مخاطبین و مشتری های این مجموعه دانست و اظهار داشت: این محصول را به کشور هند و فیلیپین صادر کردیم و دو نمونه از این سیستم را در این دو کشور راه اندازی کردیم.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، ضمن اشاره به نیروی کار ارزانتر در ایران و همینطور تولید قطعات توسط خودشان، مزیت رقابتی این محصول را قیمتی بسیار پایین تر آن نسبت به محصولات خارجی باکیفیت مشابه دانست و اظهار داشت: از آنجاییکه این شرکت دانش بنیان این فناوری را بومی سازی کرده است، از مرحله آغاز تا تولید مبتنی بر خواست مشتری را پشتیبانی می کند سفارشی سازی دیگر مزیت رقابتی این شرکت به حساب می آید.
این فعال حوزه فناوری در مورد اشتغال بوجود آمده توسط این مجموعه اظهار داشت: علاوه بر پرسنلی که در شرکت مشغول به کار هستند نه تنها به صورت غیرمستقیم خصوصا در حوزه معدن و فرآوری محصولات معدنی اشتغال بوجود آورده ایم بلکه از خام فروشی جلوگیری کرده ایم که منجر میشود ماده اولیه ای که از معادن استخراج می شود در همین کشور خودمان فرآوری شود.
صالحی ضمن تشکر از حمایت های انجام شده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: این محصول باوجود تلاشهای بسیار در کشور مورد استقبال قرار نگرفت و دستگاههای اجرایی، شهرداری، بیمارستان ها و ارگان های دولتی آن قدری که بنظر می رسید از آن حمایت نکردند ولی با حمایت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موفق به صادرات آن شدیم.
این فعال حوزه فناوری در آخر بیان نمود: امیدوار است و از این مورد استقبال میکند که از مافیای صادرات مواد اولیه در حوزه معدن و مافیایی که منجر به شکست پروژه امحا زباله بیمارستانی شد جلوگیری شود و آن معاونت محترم در این حوزه قوانینی وضع کند که محصولات دانش بنیان در کشور جایگاه ویژه ای داشته باشند.


منبع:

1402/02/25
10:15:59
5.0 / 5
439
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , دستگاه , رقابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بازی اندروید