بازی اندروید

بازتاب منفی همه گیری کرونا در بازی کودکان

بازتاب منفی همه گیری کرونا در بازی کودکان

خراسان رضوی نظرسنجی از والدین کودکان دو تا 12 ساله نشان داد که بیماری همه گیر کرونا تاثیرات متفاوتی بر بازی کودکان داشته و والدین گزارش کردند که بازی کودکان بطور مستقیم و غیر مستقیم تحت تاثیر بیماری کووید- 19 قرار گرفته است. همچنین، از زمان شروع همه گیری فراوانی بازی های بدون ساختار و زمان استفاده از صفحات نمایشی کودکان بالا رفته است.


به نقل از سایکولوژی نیوز، بیماری همه گیر کووید- ۱۹ به روش های مختلفی بر خانواده ها و کودکان سراسر جهان تاثیر گذاشته است و میزان تاثیر دقیق آن در سال های آتی مشخص خواهد شد اما والدین کودکان، روان شناسان و افراد مشتاق بازی کودکان اظهار کردند: باید ارزیابی تاثیر این بیماری همه گیر بر بازی کودکان در نظر گرفته شود.
پژوهشگران براین باورند که رعایت فاصله فیزیکی، کاهش فعالیت در فضای باز و لغو خیلی از کارهای هدفمند عاملی برای افزایش استفاده از صفحات نمایشی و انجام بازی های غیراصولی شده است.
نتایج نظرسنجی در مورد بازی کودکان در بین ۶۷ والد از ۷۹ والد کودکان سه تا ۱۰ ساله نشان داده است که فرزندان آنان در دوران خانه نشینی و پاییز سال ۲۰۲۰ نسبت به پیش از همه گیری بیماری کووید- ۱۹ بازی و فعالیت بیرون از خانه داشته اند.
در این نظرسنجی از والدین درباره اینکه آیا بیماری کووید- ۱۹ بر بازی فرزندان آنان تاثیر گذاشته است، سوال شد و ۸۲ درصد (۵۰ والد) به این پرسش پاسخ مثبت دادند. از این میان، ۵۳ درصد (۲۷ والد) تاثیر کلی همه گیری بر بازی کودکان خودرا منفی (۳ یا کمتر در مقیاس یک تا ۶) و بقیه نیز در درجه اول، تاثیر را مثبت ارزیابی کردند. رایج ترین پاسخ به سوال درباره میزان تاثیر بازی کودکان چهار (۳۵.۳ درصد یا ۱۸ والد) بود و میزان رتبه پاسخ بعدی سه (۳۱.۴ درصد یا ۱۶ والد) بود.
زمانی که درباره بازی کودکان در بیرون سوال شد، ۲۷.۹ درصد (۱۷ والد) پاسخ دادند که فرزندان آنان نسبت به پیش از همه گیری بیشتر در خارج از خانه بازی می کنند و ۵۹ درصد (۳۶ والد) گزارش کردند که هم اکنون فرزندان آنان به همان میزان در خارج از خانه بازی می کنند.


۶۸.۹ درصد (۴۲ والد) در مورد استفاده از صفحات نمایشی گفتند: هم اکنون فرزندان آنان نسبت به پیش از همه گیری فعالیت بیشتری مبتنی بر صفحات نمایشی دارند و ۲۹.۵ درصد (۱۸ والد) نیز گفتند: این زمان همانند پیش از همه گیری است.
در این بررسی همین طور والدین اظهار کردند: بازی فرزندان آنان تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته است و فرزندان آنان پزشک بازی یا کارهای مشابه در رابطه با کرونا را انجام می دهند و گاهی در بازی تظاهر به بیماری کووید می کنند.
هشت والد از ۱۶ والد کودکان بین سه تا ۱۱ سال نیز عنوان کردند: فرزند آنان برای حیوانات عروسکی یا عروسک های خود ماسک درست کرده اند و یا برای آنان ماسک می زنند. همین طور کودکان رعایت فاصله فیزیکی، قرنطینه، شستن دست و آموزش الکترونیکی را نیز در بین بازی های خود جای داده اند.
یافته ها نشان داد که کودکان خردسال تحت تاثیر همه گیری قرار گرفته اند و این تاثیر در بازی آنان نمایان است و بطور مستقیم یا غیرمستقیم در بازی مشاهده می شود. البته این تاثیر بر روی نمونه کوچکی از والدین انجام شده است و تاثیرات طولانی مدت بیماری کووید- ۱۹ بر بازی ها هنوز مشخص نیست اما مهمست که بدانیم بازی برای ارتباط کودکان بسیار موثر است و تاثیرات اجتماعی و عاطفی بیماری همه گیر بر کودکان واقعی است و باید فرزندان و بازی آنان را تحت نظر داشته باشیم.



1400/05/17
15:49:57
5.0 / 5
1104
تگهای خبر: آموزش , بازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
بازی اندروید