بازی اندروید

یك جشنواره فیلم در كوشش برای حل چالش های حوزه سلامت

یك جشنواره فیلم در كوشش برای حل چالش های حوزه سلامت

به گزارش بازی اندروید سیدمهدی سیدین ‎نیا، اظهار داشت: جشنواره ملی فیلم كوتاه «مهر سلامت» با ایجاد گفتمان سلامت در جامعه هنرمندان، زمینه ساز جلب مشاركت های مردمی و دولتی برای حل چالش های حوزه سلامت است.


دبیر دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» به ایسنا اظهار داشت: حوزه سلامت همیشه یکی از حوزه های مورد هدف امور خیریه و وقفی بوده است و در سال های متمادی خیرین و واقفان در حوزه بهداشت و درمان، کارهای شایان توجهی مانند ساخت بیمارستان ها داشته اند.
وی ادامه داد: امور خیریه در حوزه سلامت، منحصر به ایران نیست و در همه جوامع خیرین به علت نوع دوستی، مشارکت بالایی در موضوعات بهداشتی و درمانی دارند اما در ایران باورهای دینی و پیشینه فرهنگی غنی در این عرصه وجود دارد که در مواقع بحرانی مانند زلزله، سیل و یا حتی پدیده هایی مانند کرونا، ظهور و بروز متفاوت و متمایزی دارد.
سیدین نیا با اشاره به لزوم انعکاس کارهای خیریه در حوزه سلامت و نقش آن در نهادینه شدن مهرورزی سلامت، افزود: هنرمندان می توانند به خوبی کارهای خیرین در حوزه سلامت را بازنمایی کنند و از این طریق هم دولت و هم مردم را به حضور جدی تر در این بخش ترغیب و تشویق کنند.
وی گفت: جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» توانست با عملکرد مثبت در دوره اول برگزاری، توجه وزارت بهداشت را جلب نماید. در این دوره نیز حضور جدی و حمایت های مسئولان این وزارتخانه و همین طور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را شاهد می باشیم. در واقع این جشنواره توانست تعامل و درک مشترکی میان خیرین حوزه سلامت و وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بوجود آورد.
وی با اشاره به حضور گسترده هنرمندان در این دوره از جشنواره، تصریح کرد: فیلمسازان و مستندسازان کشور از شروع اسفندماه به علت شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی گرفتار خلل در کارهای حرفه ای خود شده اند وعملاً تولیدات سینمایی و نمایشی با افت کمی مواجه گشتند. با این وجود تعداد آثار رسیده به این جشنواره بالاتر از انتظار بوده که این مهم حاکی از استقبال هنرمندان از این جشنواره است.
سیدین نیا با اشاره به اینکه استمرار یکی از راه های اثرگذاری است، اشاره کرد: جشنواره های فرهنگی زمانی می توانند اثرگذاری بهینه در جامعه داشته باشند که به صورت مستمر برگزار شوند و گفتمان مشخصی را در جامعه نهادینه کنند. تجربه نشان داده است که جشنواره های سینمایی در صورت تداوم در برگزاری هم می توانند خودرا بعنوان یک برند در مجامع هنری و فرهنگی مطرح کنند و هم سبب ایجاد نقش انگیزشی و ترغیبی میان هنرمندان شوند؛ البته این دو هدف تنها در سایه حضور جدی رسانه ها امکان پذیر است.
دبیر دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» با اشاره به چالش های برگزاری جشنواره های موضوعی، اشاره کرد: اساساً فیلمسازان ترجیح می دهند اثری چندبعدی خلق کنند تا بتوانند آنرا در جشنواره های گوناگون داخلی و خارجی به نمایش بگذارند؛ از این جهت جشنواره های موضوعی با محدودیت مواجه هستند؛ بنابراین جشنواره باید بتواند موضوعات خودرا ضمن انعطاف، به شکلی مطرح کنند که در ذهن فیلمساز دغدغه بوجود آورد. از طرفی، جشنواره ها باید با رعایت اصول حرفه ای برگزار شوند.
سیدین برگزاری جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» به صورت بین المللی را یکی از چشم اندازهای این جشنواره دانست و تصریح کرد: حفظ پویایی در بخش های مختلف و همین طور رعایت استانداردهای بین المللی، از مواردی است که جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» در دوره اول و همین طور این دوره بر آنها تاکید داشته است و همین عامل سبب شده که مسئولان جشنواره با تعامل و همکاری وزارت بهداشت در صدد برگزاری بین المللی آن در دوره های آتی باشند.
وی با اشاره به اینکه فیلم کوتاه با وجود گستردگی بالایی که در موضوع و ساخت دارد، به لحاظ نمایش با محدودیت مواجه می باشد، اظهار داشت: این مساله یکی از دغدغه های اصلی فیلمسازان داخلی است که سبب دلسردی آنان نیز شده است؛ بدین جهت جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» در تلاش است امکان پخش فیلم های این جشنواره در شبکه سلامت فراهم گردد تا این فیلم ها بتوانند با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کنند؛ از طرفی، اکران فیلم ها در بعضی از سینماها در صورت وجود شرایط مناسب جزو اهداف مسئولان این جشنواره در آینده است.
عضو شورای سیاست گذاری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» در پایان تصریح کرد: تعامل و همکاری بین نهادی از یک سو از فعالیت جزیره ای جلوگیری می کند و از طرف دیگر سبب می شود جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» با کیفیت بهتری اجرا شود.
دومین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه «مهر سلامت» با هدف ارتقاء فرهنگ نیکوکاری در حوزه سلامت بوسیله پیوند هنر و عمل خیر با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مجمع خیرین سلامت و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 24 تا 27 آبان ماه به دبیری سیدمهدی سیدین نیا با شعار «هر ایرانی یک مهروز سلامت» به صورت آنلاین برگزار می گردد.




منبع:

1399/08/15
23:08:03
5.0 / 5
1549
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , استاندارد , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بازی اندروید